Zagreb: Mladenka u vjenčanici čekala u redu u trgovini, gostima ponestalo narezaka

Mladenka crvenkaste, duge i valovite kose u bijeloj vjenčanici bezbrižno je kupovala nareske u trgovačkom centru u Zagreba nakon svadbenog slavlja, a kako se doznaje, nije bilo spavanja.

Kupce u Konzumu na Radničkoj cesti u Zagrebu u subotu ujutro dočekao je filmski prizor – mladenka crvenkaste duge kose stajala je u vjenčanici čekajući svoj red na odjelu svježeg mesa.

Mladencima je svadba otkazana prije mjesec dana pa su tek jučer proslavili s prijateljima. Nisu uopće spavali već se party nastavio na subotu, rekla je čitateljica 24sata.hr bliska novopečenim mladencima koja je poslala fotografiju.

Proslavu su, kako kaže, nazvali svojim “korona partyjem”, jer su morali ispoštovati epidemiološke mjere. U petak su slavili s dvadesetak ljudi, a u subotu su slavlje nastavili s drugih dvadesetak ljudi. U međuvremenu, mladoženja i mladenka pronašli su vremena za brzinski šoping.

Ponestalo im je narezaka pa su morali do trgovine da netko ne ostane gladan, našalila se čitateljica 24sata./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREMIJER LIGA

Borac sve bliže tituli, Vranješ srušio Zrinjski

Nogometaši Borca pobijedili su Zrinjski 2:1 u derbi susret 30. kola Premijer lige BiH igranom u utorak navečer u Banjoj Luci. Banjalučani su opravdali blagu...