TOMISLAVGRAD

Za predsjednika HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad ponovno izabran Stipe Braovac

Na Izborno – izvještajnoj Skupštini Udruge HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad koja je održana danas (subota, 16.listopada,2021.) u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije za predsjednika je jednoglasno ponovno izabran Stipe Braovac.

Od strane 28 članova ove braniteljske udruge koliko je bilo nazočno Skupštini, aklamacijom su također izabrani i novi članovi Predsjedništva podružnice Tomislavgrad, te Nadzornog odbora i Suda časti koji su također dobili jednoglasnu podršku.

Novo Predsjedništvo HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad čine: Jozo Perić, Mate Perković, Dragan Petrović, Stipe Zrno i Jozo Beljan.

U Nadzorni odbor izabrani su: Vinko Pecic , Zdravko Boškić i Željko Ćurić a u Sud časti po izboru nazočnih ušli su Budimir Barišić, Jaka Sučić i Mate Crnković.
Novi – stari predsjednik Udruge HVIDR-a HVO H-B Tomislavgrad Stipe Braovac se zahvalio svim nazočnima na Skupštini te je u sljedećem razdoblju najavio nekoliko smjernica u kojem pravcu bi trebala ići Udruga, misleći, prije svega, na socijalnu i pravnu zaštitu njezinih članova, priopćeno je iz HVIDR-e HVO HB Tomislavgrad.

Čestitamo na ponovnom izboru za predsjednika gospodinu Braovcu, te svim izabranim članovima Predsjedništva i Nadzornog odbora!/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LIDER SBB-A

RADONČIĆ: Glasanje HDZ-a za nas Bošnjake je nož u leđa, očekujem da povuku svoje glasove

Nakon današnjeg sastanka u zgradi Delegacije EU, gdje već treći dan Matthew Palmer, američki izaslanik za izborne reforme, i Angelina Eichhorst, direktorica pri Europskoj...