NAKON ŠTO MLADOST NIJE DOBILA LICENCU

Za Žulja zainteresirani premijerligaški, ali i klubovi iz Italije, Poljske i Rusije

Nakon što Mladost iz Doboj Kaknja nije dobila licencu za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH, igrači ovog kluba sada imaju “odriješene ruke” odlučiti hoće li ostati u klubu koji će se u narednoj sezoni natjecati u Prvoj ligi FBiH, ili će karijeru nastaviti negdje drugdje.

Jedan od ključnih obrambenih igrača Mladosti Gruđanin Marko Žulj za Hrvatski Medijski Servis kaže kako je razočaran konačnom odlukom da se Mladost izbaci iz Premijer Lige BiH.

-Nisam baš puno razmišljao o ponudama drugih klubova jer s FK Mladost sam imao ugovor i za narednu sezonu. Sada je situacija takva kakva je, i više nisam vezan ugovorom, ali još nisam prevagnuo između ponuda koje su na stolu, kaže Žulj za HMS.

Ističe kako je tijekom sezone bilo dosta špekulativnih ponuda u kojima su se spominjali i neki Bh. premijerligaši ali također i inozemni klubovi iz Italije, Poljske i Rusije.

-Što se tiče nekih mojih želja, naravno da mi je na prvom mjestu moj osobni razvoj i da pronađem sredinu u koju bih se uklopio. Mislim da je pošteno reći da je Bh. Premijer Liga kvalitetna, ali isto tako svaki igrač je željan igre u inozemstvu i dokazivanja na višoj razini, kaže Žulj.

Napominje kako je prelazni rok tek počeo, kako ima još dosta vremena, i da je rano još govoriti o konkretnim ponudama.

-Kada sagledam sve ponude onda ću imati bolju sliku o tome gdje ću nastaviti karijeru, kaže Žulj./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

EURO 2020

Bez golova u sudaru Engleske i Škotske

U drugoj utakmici skupne D Engleska i Škotska su sinoć na Wembleyju odigrali bez golova 0:0. Bila je to borbena utakmica u kojoj su obje...