Za emisiju “Ljubav je na selu” – Traže se farmeri i farmerice iz BiH

Poznata emisija na RTL televiziji “LJUBAV JE NA SELU” krenula je s potragom kandidata za šestu sezonu jedne od najgledanijih emisija u regiji.

RTL televizija i produkcijska kuća FremantleMedia Hrvatska,  trenutno je u potrazi za slobodnim farmerima i farmericama od 25 do 60 godina, koji se bave bilo kojom vrstom poljoprivredne djelatnosti, a koji bi sudjelovali u emisiji.

Iz produkcije navode kako su u potrazi  za farmerima i farmericama s područja cijele Hrvatske, a posebno ističu kako bi im bilo zanimljivo imati sudionike s područja Bosne i Hercegovine.

Ukoliko bi bilo zainteresiranih s bosansko – hercegovačkog područja, promovirali bi mnogo drugih popratnih sadržaja iz okolice. Kandidati bi trebali imati svoje imanje, gospodarstvo ili vinograd, te biti zainteresirani za sudjelovanje u emisiji.

S obzirom na toliku gledanost, emisija je odlična platforma za promociju, kako samih farmera, tako i kraja u kojem žive, te poljoprivrednih djelatnosti kojima se bave, navode iz emisije.

Za sve informacije o emisiji, ili eventualno prijave, možete dobiti na kontakt brojeve:
+385(0)2572 504 (Tatjana);
+385(0)91 7246 315 (Nina);
+385(0)99 7332 079 (Sandra);
+385(0)99 7313-569 (Danijela) ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...