Hrvatski Medijski Servis

Za emisiju “Ljubav je na selu” – Traže se farmeri i farmerice iz BiH

Nova sezona emisije

Poznata emisija na RTL televiziji “LJUBAV JE NA SELU” krenula je s potragom kandidata za šestu sezonu jedne od najgledanijih emisija u regiji.

RTL televizija i produkcijska kuća FremantleMedia Hrvatska,  trenutno je u potrazi za slobodnim farmerima i farmericama od 25 do 60 godina, koji se bave bilo kojom vrstom poljoprivredne djelatnosti, a koji bi sudjelovali u emisiji.

Iz produkcije navode kako su u potrazi  za farmerima i farmericama s područja cijele Hrvatske, a posebno ističu kako bi im bilo zanimljivo imati sudionike s područja Bosne i Hercegovine.

Ukoliko bi bilo zainteresiranih s bosansko – hercegovačkog područja, promovirali bi mnogo drugih popratnih sadržaja iz okolice. Kandidati bi trebali imati svoje imanje, gospodarstvo ili vinograd, te biti zainteresirani za sudjelovanje u emisiji.

S obzirom na toliku gledanost, emisija je odlična platforma za promociju, kako samih farmera, tako i kraja u kojem žive, te poljoprivrednih djelatnosti kojima se bave, navode iz emisije.

Za sve informacije o emisiji, ili eventualno prijave, možete dobiti na kontakt brojeve:
+385(0)2572 504 (Tatjana);
+385(0)91 7246 315 (Nina);
+385(0)99 7332 079 (Sandra);
+385(0)99 7313-569 (Danijela) ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte