GOLF

Woods: Malo je nedostajalo da iz bolnice izađem sa samo jednom nogom

Prošle veljače cijeli je sportski svijet nakratko zastao kad se u medijima pojavila informacija da je Tiger Woods ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći te da je upitno hoće li ikad više igrati golf.

Prošlo je sada već dosta vremena, slavni golfer se oporavlja, a u ponedjeljak je objavljen intervju koji je dao za Golf Digest Magazine.

Mislim da je moja realnost na PGA Touru nakon ove nesreće da igram jedan dan turnira pa onda odmaram. Nikad više neću moći igrati sve kako bih trebao. Morat ću birati dane. To je moja realnost, razumijem je i prihvaćam, rekao je Woods.

Woods je ispričao i kako je on proživio trenutke nesreće, ali kako je dugo strahovao zbog mogućih posljedica. U jednom trenutku se čak činilo da će mu doktori morati amputirati nogu.

Bio je jedan trenutak, ne bih rekao da su šanse bila 50:50, ali bilo je j**eno blizu toga da iz bolnice izađem sa samo jednom nogom. Sretan sam što nije bilo tako. Nisam opterećen, ne moram igrati protiv najboljih golfera svijeta da bih imao ispunjen život, rekao je Woods, prenosi Index. pa dodao:

Nakon operacije leđa 2017. imao sam dojam da se još jednom moram popeti na Everest. Morao sam i uspio sam. Ovoga puta više nemam tijelo za to. Mogu igrati golf, noga mi je dovoljno dobro, možda mogu čak i povremeno odigrati neki turnir. Ali na planinu više ne idem./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije