Hrvatski Medijski Servis

WINGS FOR LIFE WORLD RUN Globalna humanitarna utrka i ove godine u Mostaru

Utrka u kojoj će svaki sudionik proći cilj – Wings for Life World Run održati će se u Mostaru na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru 5. svibnja 2019. godine u 13 sati.

Ovaj globalni dobrotvorni događaj organizira Sveučilište u Mostaru i Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Red Bullom.
Preko 100 prijavljenih iz cijele Bosne i Hercegovine sudjelovat će na utrci koja ima humanitarni karakter, gdje je stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena zakladi Wings for Life, pa je glavni cilj utrke skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem https://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/app-run-mostar/, dok iz organizacijskog tima
poručuju da je za prvih 65 prijavljenih studenata Sveučilišta u Mostaru besplatno sudjelovanje, a o načinu prijave i svim ostalim detaljima biti će blagovremeno obaviješteni na službenoj Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Pogledajte kako je utrka izgledala prošle godine:

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte