WHITE: Miočić je najbolji teškaš svih vremena

Stipe Miočić noćas je nokautirao Daniela Cormiera i vratio pojas teške kategorije u svoje vlasništvo. Borbu je prokomentirao i predsjednik UFC-a Dana White koji nakon večerašnje borbe više nije imao izbora i morao je priznati da je Miočić najbolji teškaš svih vremena.

– Bila je odlična borba. Stipe Miočić došao je pobijediti. Cormier ga je udarao sa svime, a Stipe je ostao u borbi i tko god mu je u kutu rekao da počne udarati u tijelo je genijalac, rekao je White.

– Stipe je bio u fenomenalnoj formi. Čim je izašao vidjelo se da je u odličnoj formi i mentalno spreman. Obojica su dala sve od sebe i trebali bi biti ponosni na večerašnju borbu, dodao je.

White Miočića nikada nije htio nazvati najboljim teškašem , ali nakon večerašnje borbe više nije imao izbora.

– Da, Stipe je vjerojatno najbolji teškaš svih vremena, rekao je.

Na pitanje što će biti dalje White je rekao da je teško reći. – Puno je opcija. Možda će biti trilogija, možda se Cormier umirovi, možda će se Stipe boriti protiv Francisa Ngannoua. Sve će se vidjeti u sljedećih nekoliko dana ili mjeseci, zaključio je White./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Trump doputovao u prvi službeni posjet Indiji

Američki predsjednik Donald Trump doputovao je u prvi službeni posjet Indiji gdje ga je na ulicama dočekalo nekoliko desetaka tisuća ljudi.Trumpa i suprugu Melaniju...