Hrvatski Medijski Servis

West Herzegowina Fest od 26. do 28. srpnja u Širokom Brijegu

Šesnaesti West Herzegowina Fest održavat će se od 26. do 28. srpnja u Širokom Brijegu, a posjetitelje i ove godine očekuje trodnevni festival glazbe, kratkog filma i kratke priče, uz likovne i glazbene goste.

Do sada su na West Herzegowina Festu nastupali Zabranjeno Pušenje, Natali Dizdar, Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Kries,Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Zoster… Festival je objavio i natječaj na kojem mogu sudjelovati autori, koji svoje radove pošalju do 7. srpnja, a za glazbeni dio festivala potrebno je poslati najmanje tri autorske skladbe. Autori kratkih filmova trebaju poslati radove u trajanju do 8 minuta, a pisci do sada neobjavljenu kratku priču dužine do 6.000 znakova, priopćili su organizatori.

Najbolji bend bit će nagrađen snimanjem pjesme i spota, a ocjenjivat će se i najbolji styling. Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000 maraka, a bit će nagrađeno troje pisaca. Autori filmova također se natječu za novčanu nagradu od 1.000 marka.

Natječaj je otvoren do 7. srpnja 2018., a detalji su dostupni na internetskim stranicama festivala./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte