VULIĆ: Srpski narod je kroz povijest pobjeđivao divizije Nijemaca, Schmidt za nas ne postoji

Šefica Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da se po tko zna koji put potvrđuje da BiH zemlja apsurda.

– Dok se zalažemo za europski put, tražimo model za dijalog i dogovor domaćih političara, sarajevskim ulicama šepuri se tamo neki turista i osmišljava kako BiH vratiti bezbroj koraka nazad – istakla je Vulića za Srnu povodom informacije da će Christian Schmidt, nametnutiti tehničke izmjene Izbornog zakona.

Ona je upitala kakva je demokracija gdje sposobnim i samostalnim građanima upravlja nekakav politički, propali i iskompleksirani tutor?

– Nema zakona kojim će Schmidt uništiti Republiku Srpsku i srpski narod, a oni koji pristaju da mu budi podanici i poslušnici, te dozvoljavaju njemačkom državljaninu da im uređuje BiH, dok su im usta puna njene navodne suverenosti, nemaju se čemu dobrom nadati. Očigledno da pristaju da žive u koloniji i protektoratu, iako tako ne mogu u EU, za koju se navodno zalažu – istakla je Vulić.

Naglasila je da je srpski narod kroz povijest pobjeđivao divizije Nijemaca, i jedan Schmidt je za nas mali mrav koji sigurno neće uređivati život stanovnika Republike Srpske koji su izabrali svoje političke predstavnike na demokratski i legitiman način.

– I zato ne postoji frustracija i histerija Christiana Schmidta koju politički predstavnici Republike Srpske ne mogu i neće pobijediti. Što se nas tiče, Schmidt ne postoji, niti će postojati bilo kakva odluka ili zakon koje on nameće – poručila je Vulić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img