VUKAS UOČI SARAJEVA: Fali nam agresije i ratničkog duha

– Nedostaje nam čvrstoće, agresije, ratničkog duha… Dobri smo u pojedinim fazama igre, međutim nemamo kompaktnost kakvu smo imali u europskim utakmicama. Izgubila se ta neka agresivnost, ali se nadam da će to već sutra ponovno biti na visokoj razini – optimističan je Vukas pred gostovanje aktualnog prvaka.

Što se tiče samog Sarajeva, Vukas je kazao kako se radi o iznimno kvalitetnoj i opasnoj momčadi, dodavši kako ne misli da će ispadanje iz Kupa nakon poraz u Širokom Brijegu previše utjecati na ekipu Husrefa Musemića.

– To su profesionalci koji igraju već dugo godina i naviknuti su na takve stvari. Nisam mišljenja da oni nemaju fokus na ovu utakmicu. Ovaj derbi je i za njih prevažan i ja sam uvjeren da će oni učiniti sve da što spremnije dočekaju utakmicu u Mostaru – istaknuo je Vukas.

Zrinjski nema većih problema s izostancima i Vukas protiv Sarajeva neće moći računati jedino na Maria Tičinovića koji vuče ozljedu već duže vrijeme./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEDOPUSTIVO PONAŠANJE

Enver Halilović napao ministricu Gudeljević jer ga je oslovljavala na materinskom jeziku s “ravnatelj”

Ministarstvo civilnih poslova BiH priopćilo je da je ministrica Ankica Gudeljević verbalno napadnuta na sastanku zbog unapređenja procesa akreditacije visokoškolskih institucija u Brčko distriktu...