Hrvatski Medijski Servis

VUKAS UOČI SARAJEVA: Fali nam agresije i ratničkog duha

– Nedostaje nam čvrstoće, agresije, ratničkog duha… Dobri smo u pojedinim fazama igre, međutim nemamo kompaktnost kakvu smo imali u europskim utakmicama. Izgubila se ta neka agresivnost, ali se nadam da će to već sutra ponovno biti na visokoj razini – optimističan je Vukas pred gostovanje aktualnog prvaka.

Što se tiče samog Sarajeva, Vukas je kazao kako se radi o iznimno kvalitetnoj i opasnoj momčadi, dodavši kako ne misli da će ispadanje iz Kupa nakon poraz u Širokom Brijegu previše utjecati na ekipu Husrefa Musemića.

– To su profesionalci koji igraju već dugo godina i naviknuti su na takve stvari. Nisam mišljenja da oni nemaju fokus na ovu utakmicu. Ovaj derbi je i za njih prevažan i ja sam uvjeren da će oni učiniti sve da što spremnije dočekaju utakmicu u Mostaru – istaknuo je Vukas.

Zrinjski nema većih problema s izostancima i Vukas protiv Sarajeva neće moći računati jedino na Maria Tičinovića koji vuče ozljedu već duže vrijeme./F/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte