VUKAS: U Istri smo imali sjajne uvjete, spremamo se za Velež protiv kojeg moramo biti pravi

Hari Vukas, trener Zrinjskog koji je sa svojom ekipom jučer doputovao iz Istre u Mostar sa mini priprema, naglasio je kako su one prošle u odličnom ritmu i posvetio je pažnju odmoru i regeneraciji svojih igrača.

Zrinjski je jučer uveličao manifestaciju u Rijeci povodom povratka na kultni stadion Kantrida koju organiziraju navijači ovog hrvatskog kluba.

“Vratili smo se iz Opatije sa malih mini priprema. Igrači su trenutno na regeneracijskom treningu kako bi se izbacio put koji je bio dosta dug i naporan. U Istri smo imali zaista odlične uvjete i zahvaljujemo se ljudima iz Nogometnog kluba Lovran jer su nam ustupili teren sa dobrim uvjetima”, ističe trener Zrinjskog koji se potom dotakao utakmice protiv Rijeke.

“Imali smo utakmicu protiv Rijeke u kojoj možemo biti većinom zadovoljni. Bilo je puno naboja, došlo je dosta publike. Znali smo kako će Rijeci biti bitna ta utakmica i mi smo isto tako željeli odigrati. Imamo sada sedam dana pripreme za Velež gdje moramo biti pravi”, rekao je Vukas./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEREDI U SRBIJI

U Beogradu ne prestaju sukobi policije i prosvjednika, okršaji i u Novom Sadu i Nišu

Drugu večer zaredom u Beogradu su se sukobili prosvjednici i policija. Prosvjedi su počeli nakon najave o uvođenju policijskog sata, a dosad ima nekoliko...