VUKAS: Tužan sam i ljut, preostaje mi samo da se nadam da ću se jednog dana vratiti

HŠK Zrinjski je jučer službeno potvrdio raskid suradnje sa šefom stručnog stožera Harijem Vukasom, a hrvatski trener danas je dao oproštajnu izjavu.

Vukas se prije svega zahvalio svima na korektnoj suradnji.

“Prije svega bih se zahvalio Upravi kluba što mi je pružila mogućnost da vodim jedan ovako renomirani klub kao što je Zrinjski. Zahvalio bih se i svima ostalim u klubu, od ekipe do ljudi koji rade unutar kluba na jednoj dobroj i iznimno korektnoj suradnji”, rekao je Vukas za Zrinjski TV.

Hrvatski stručnjak kaže da je ljut na sebe, jer nije uspio napraviti rezultat koji bi sve obradovao.

“Nažalost, došlo je vrijeme rastanka. I vjerujte, iznimno sam tužan zbog toga. Tužan i ljut, ljut na sebe. Ljut sam što nisam uspio razveseliti sve one koji iskreno i istinski vole ovaj klub. Sigurno je da će ovaj klub u meni imati iskrenog navijača koji će pratiti sve rezultate i radovati sve svakom uspjehu”, kazao je Vukas, dodavši:

“Zavolio sam ovaj klub i grad, ljude u njemu. Zaista sam se ovdje osjećao ugodno i posebno. Ne preostaje mi ništa dugo, osim nadati se da ću se jednog dana vratiti ovdje i na jedan drugačiji način, bolji način razveseliti sve one koji vole ovaj klub”./HMS/

Najnovije