Hrvatski Medijski Servis

VUJOVIĆ: ‘Hrvatsku su svi podcijenili, a lako može doći do medalje…’

Iznenadilo me to što je Hrvatska tek sedma po kladionicama prije početka Svjetskog prvenstva. Za mene je Hrvatska puno bolja od toga, rekao nam je Veselin Vujović.

Prije dvije godine Sloveniju je na Svjetskom prvenstvu odveo do brončane medalje, u Parizu su u borbi za treće mjesto pobijedili upravo nas. No sad Slovenaca nema na svjetskoj smotri, piše 24sata.hr

– Imali smo težak ždrijeb, ispali smo od Mađarske. Meni je uoči utakmice preminula majka, pa nisam bio ni na sprovodu, a naravno da nisam mogao biti fokusiran na utakmicu. Nismo zaslužili tako težak ždrijeb kao brončani sa SP-a, ali mnoge stvari nisu logične – rekao je Vujović, kojeg smo pitali što to sve nije logično.

– Pa ja sam kažnjen zbog toga što sam stao na gol i što sam dao neke izjave o sucima i delegatima na EP-u prošle godine kod vas. Kaznili su me s 5000 eura, kao da je štetim rukometu. Veselin Vujović šteti rukometu, a ne šteti mu Löwen, koji u Kielce pošalje juniore da igraju Ligu prvaka, ili Nikola Karabatić, koji je uhvaćen u aferi s klađenjem – kaže Vujović, koji se za kraj vratio na hrvatsku reprezentaciju.

– Lino ne smije biti nervozan zbog onog što se dogodilo u PPD Zagrebu. Hrvatska je među četiri najbolje momčadi i uz malo sreće može doći do medalje. Dva najveća favorita su domaćini. Danska zato što je na papiru najjača i Njemačka, koju će sigurno jako gurati suci – rekao je slovenski izbornik. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte