NAJAVIO ODLAZAK S ČELA SNS-A

VUČIĆ: Uskoro ću biti samo predsjednik građana Srbije

Uskoro će tijela stranke, pa ću biti samo predsjednik građana, najavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je za TV Pink rekao da “jamči da ćemo pobijediti koronu za 20 dana” i zamolio za disciplinu i odgovornost.

Vučić je precizirao da večerašnjim prosvjedima prisustvuje oko 500 ljudi, dok ih je u subotu bilo oko 1.000, ističući da je to dobro, jer će “manja biti zaraza”.

Prema njegovim riječima, na prosvjedima je maksimalno bilo 4.100 ljudi, “ali to treba množiti s 10 kada je u pitanju broj oboljelih koji će se nakon toga pojaviti”.

“Na izborima se nitko nije zarazio”

Predsjednik Srbije je ocijenio da se nitko nije zarazio tijekom nedavnih izbora, ali da je moguće da se netko zarazio u kampanji.

“Na izborima se nitko nije zarazio, sve su mjere poštovane, nikakvog kontakta niste imali, mnogo bolje i čistije u odnosu na bilo koji drugi dan kada idete u prodavnicu. Svuda u svijetu se održavaju izbori… Svuda u svim demokratskim državama moraju se održati izbori… Što se tiče derbija, nismo imali veliki skok, ali je bila odlična epidemiološka situacija”, uvjeren je Vučić./Beta/HMS/

Najnovije

ČAPLJINA

Pucnjava u središtu Čapljine, jedna osoba ozlijeđena

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi u petak u središtu Čapljine, piše portal Bljesak.info. Pucnjava se dogodila u Ulici Mate Bobana oko 20.30 sati. Ozlijeđena...