ŠIROKI BRIJEG

Vraćaju se popularne ”mjesne”, evo kad je svečano otvaranje

Nakon prisilne jednogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa, vraća se Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokoga Brijega.

Jubilarno 20. izdanje Lige igrat će se na terenu Prve osnovne škole u razdoblju srpanj – kolovoz 2021. godine izuzev finala koje će se igrati na stadionu Pecara u naknadno određenom terminu, objavio je Športski savez Grada Širokoga Brijega na Facebook stranici.

Popularne ”mjesne” bit će svečano otvorene 5. srpnja. Pobjednik će predstavljati Široki Brijeg na završnici Ligi Hercegovine koja će se ove godine održati u Čapljini.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez imenovao je Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će provesti natjecanje.

Radi daljnje koordinacije molimo predsjednike MZ da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ, navode iz Saveza.

Prijave službenih predstavnika i ekipe potrebno je odraditi do 21. lipnja 2021. Kontakt osoba za prijave – Zdenko Jelić (mob: 063 353 352)

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održat će se u srijedu, 23. lipnja, u Gradskoj vijećnici sa početkom u 11:00 sati.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu Saveza.

Titulu brani MZ Kočerin./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije