DETALJI NESREĆE U CRNOJ GORI

Vozač autobusa kazao da je osjetio jak bol u potiljku, pa sletio u provaliju

Vozač autobusa S.N. (36) iz Nikšića koji je sletio u provaliju na pravcu između Obzovice i Brajića priveden je u Odjeljenje sigurnosti Cetinje, gdje će biti saslušan, pišu Vijesti.me.

Vozač je neozlijeđen, a iz provalije su ga izvukli spašavatelji.

Kada se prva ekipa liječnika spustila do vozača, on im se požalio da je osjetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i potom je vozilo sletjelo u provaliju.

Tužiteljka Anđa Radovanović naložila je policiji da dva puta, po protokolu, traže vađenje krvi vozača.

Vozač autobusa je nakon 15 sati doveden na dijagnostiku u cetinjsku bolnicu jer se žalio da je ugruvan u nesreći.

Najmanje dvije osobe su poginule, dok je više osoba ozlijeđeno kada je autobus sletio u provaliju s ceste Cetinje-Budva.

Dežurna državna tužiteljica Anđa Radovanović kazala je da još nisu utvrdili identitet ženske osobe koja je poginula, a da je poginuli muškarac državljanin Velike Britanije.

Ona je kazala da je utvrđeno da su u prometnoj nesreći poginule dvije osobe, a ozlijeđeno je 22 ljudi, od kojih je devet hospitalizirano u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

“Vozač autobusa je trenutno u Općoj bolnici Cetinje i bit će prebačen u KC CG zbog zadobivenih većih ozlijeda”, navela je Radovanović.

Ona je rekla da za sada nemaju informaciju što je uzrok nesreće, ali da imaju preliminarno saznanje da nije došlo do kontakta autobusa s dugim vozilom./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img