FATALNA SUNITA U SUDNICI VRHOVNOG SUDA FBIH

Voljeli smo se, nisam ga imala namjeru ubiti

Sunita Hindić danas je odvedena u Vrhovni sud Federacije BiH gdje je održana sjednica na kojoj se razmatrala žalba Tužiteljstva HNŽ na presudu Županijskog suda u Mostaru kojom je fatalna Sunita zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55) nepravomoćno osuđena na tri i pol godine zatvora.

– Nisam imala namjeru ubiti Ninu Ivanovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana, on me je volio i ja sam njega voljela. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Onda me je kasnije svima predstavljao kao djevojku. U ožujku sam ostala trudna s Ninom, ali sam imala spontani zbog čega smo bili nesretni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da takvo nešto uradim – rekla je sunita u Vrhovnom sudu FBiH, prenosi Avaz.

Njena odvjetnica Nada Dalipagić zatražila je da se potvrdi prvostupanjska presuda da je riječ o nesretnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehaja.

Tužitelj Dragan Stupar je zatražio da se presuda Hindić ukine i predmet vrati prvostupanjskom sudu u Mostaru na ponovno suđenje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RAVNATELJ ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO FBiH

Pehar za danas najavio donošenje novih naredbi za stanovnike Federacije BiH

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH Davor Pehar, koji je jučer sudjelovao na izvanrednoj sjednici Vlade FBiH, a na kojoj je doneseno nekoliko...