Vlak iskočio iz tračnica u Čapljini, poslali drugi da ga izvuče, pa i on iskočio kod Konjica

Prije nekoliko dana, točnije 23. siječnja oko 19 sati i 45 minuta na stanici Čapljina iskočila je Talgo garnitura (tri vagona iste kompozicije), prilikom uvlačenja u slijepi kolosijek gdje se obično ta garnitura i ostavlja preko noći, doznaje portal “Avaza”.

Dan poslije, prema saznanjima “Avaza”, poslat je pomoćni vlak iz stanice Rajlovac da podigne garnituru, ali kako ne bude uvijek kako se planira i da se zataškaju izvanredni događaji, spomenuti pomoćni vlak iskače između Konjica i Bradine zbog čega dolazi do potpune obustave željezničkog prometa više od 24 sata.

– Upozorenja strojovođa gdje postoje pisani tragovi od prije godinu dana, nadležne službe su ignorirale i pod svaku cijenu iste koji su pisali pokušavaju degradirati za što postoje mnogi pisani dokazi. Ovo je drugi slučaj u kratkom razdoblju gdje spomenuti pomoćni vlak iskače prvenstveno zbog katastrofalno loše pruge na koje nadležni ne obraćaju pažnju.

Strojovođe koje svakodnevno voze ovom dionicom pruge svjedoci su katastrofalnog stanja i još katastrofalnijeg odnosa uprave prema svojim uposlenicima kojima svakodnevno život visi o koncu – kaže izvor “Avaza” iz Željeznica FBiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img