VLADA ZHŽ: Usvojena strategija ruralnog razvoja za razdoblje 2020. do 2030.

Pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 29. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2020. do 2030. godine i uputila ga u daljnju skupštinsku proceduru.

Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja Posuško na području općine Posušje, k. č. broj: 2380/2, 2380/4 i 2380/15 k. o. Bešlići.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj zbog isteka mandata u sastavu: Damir Kozina, Mirela Perić, Marica Miletić, Zdenka Jažo, Božo Nakić i Franjo Barić te Rješenje o imenovanje Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj u sastavu: Irena Šarac, Mirela Perić, Zdenka Jažo, Mirjana Primorac, Sandra Kozina i Ljubo Tomić. Ljiljana Mikulić razrješava se dužnosti obavljanja administrativno-tehničkih poslova za potrebe Stegovnog vijeća, a za obavljanje istih poslova imenuje se Dražana Zelenika./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEREDI U SRBIJI

U Beogradu ne prestaju sukobi policije i prosvjednika, okršaji i u Novom Sadu i Nišu

Drugu večer zaredom u Beogradu su se sukobili prosvjednici i policija. Prosvjedi su počeli nakon najave o uvođenju policijskog sata, a dosad ima nekoliko...