Vlada HNŽ uzet će 15 milijuna KM kredita za uređenje zgrade nekadašnjeg hotela Ero

Županijski sud Tuzla prihvatio je prijedlog postupajućeg tužitelja i odredio mjeru jednomjesečnog pritvora za Mehmeda Djedovića (35) i Elvira Malkića (41) iz Tuzle, zbog postojanja osnovane sumnje da su kao sudionici počinili dva krivična djela razbojništva, te Malkić i krivično djelo teška krađa.

– Postoji osnovana sumnja da su Djedović, Malkić i još jedna osoba, koja je trenutno u bjekstvu, kao sudionici u skupini počinili dva krivična djela razbojništva u ožujku ove godine, tako što su ušli u dvije kladionice u Tuzli, te uz prijetnje radnicama iz blagajne i sefa uzeli novac u iznosu od ukupno 1.700 KM. Također, Malkić, i osoba koja je u bjekstvu i za kojom se traga, su osumnjičeni da su početkom ožujka na naročito drzak način prišli jednoj ženi u blizini supermarketa u Tuzli i strgnuli joj s vrata zlatni lančić i tako je oštetili i pribavili sebi protupravnu imovinsku korist u iznosu od oko 1.200 KM – navodi Admir Arnautović, glasnogovornik Županijskog tužiteljstva TŽ.

Istražitelji Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla su identificirali osumnjičene, lišili ih slobode, te nakon kriminalističke obrade ih predali u nadležnost Tužiteljstva. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičene./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img