VITEZ: Zaposlenik Lutrije BiH otuđio bingo listić vrijedan 93 tisuće maraka

Na što su sve spremni ljudi koji rade na odgovornim mjestima i s velikim količinama novca, govori i nevjerojatna priča koju je objavio Vitez.info o bingo listiću Vitežanina F.J., koji je pogodio sve brojeve i osvojio svotu od 93 tisuće KM, koje je radnik poslovnice Lutrije BiH na uplatnom mjestu u FIS-u pokušao otuđiti, piše Večernji list BiH.

Slučaj prijavljen policiji

Naime, F.J. iz Viteza, dugogodišnji igrač, donio je svoje uplatne listiće na uplatno mjesto kod robne kuće “Best” u Vitezu. Kada je djelatnica stavila jedan od listića u automat, sve se zacrvenilo i aparat je pokazao da je to dobitni bingo listić vrijedan 93 tisuće KM.
Kako je F.J. tražio da mu se isplati novac, djelatnica mu je rekla da mora otići na uplatno mjesto u FIS jer je tamo uplatio novac za bingo. Sretni dobitnik osim toga imao je još listića pa je sve te listiće predao djelatniku Lutrije BiH očekujući da će mu on isplatiti glavni dobitak.

“Međutim, djelatnik Lutrije BiH je F.J isplatio samo 70 KM koliko je bilo na jednom od njegovih listića, ali glavni zgoditak je jednostavno sakrio”, navodi portal. Vidjevši da mu među vraćenim listićima nema i glavnog dobitka, F.J. je počeo vikati kako je prevaren i izigran, na što je djelatnik Lutrije BiH pozvao zaštitare i F.J. su izbacili zbog remećenja javnog reda i mira.

Nakon što je izbačen s uplatnog mjesta, F.J. je obavijestio brata koji skrbi o njemu da mu je dobitni bingo listić otuđio djelatnik Lutrije BiH, nakon čega je isti slučaj prijavio policiji u Vitezu. Vidjevši kako neće moći unovčiti glavni zgoditak jer je djelatnica na kiosku kod “Besta” potvrdila da je F.J. donio kod nje dobitni listić i da ga je ona poslala na uplatno mjesto u FIS, djelatnik Lutrije BiH, navodi Vitez.info, smišlja priču kako je njegova sestra koja živi u Fojnici pronašla dobitni bingo listić kod “Besta”, a potom nagovara svoju sestru koja živi u Fojnici da listić preda u Policijsku postaju Fojnica. U međuvremenu je policija u Vitezu alarmirala službe i počela istragu po prijavi brata F.J. Poslije nekoliko dana policijski službenik iz Fojnice donosi listić u PP Vitez, a po službenoj dužnosti policija slučaj prijavljuje Tužiteljstvu jer je riječ o pokušaju prijevare.

Bingo listić vraćen vlasniku

Prema službenim informacijama koje je Flash.ba dobio od glasnogovornika MUP-a SBŽ-a, bingo listić je vraćen F.J., a protiv počinitelja koji je pokušao prijevaru vodi se daljnji postupak pred nadležnim tijelima. Prema pisanju portala, put dobitnog listića bingo do ponovnog povratka pravom vlasniku, koji je osvojio 93 tisuće maraka, trajao je 15 dana, ali se, na sreću, dobro završio./HMS/

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...