VITEZ: Udruga sportskih ribolovaca izvršila poribljavanje Male Lašve u Mošunju

Udruga sportskih ribolovaca Vitez, kako su i najavili, izvršila je poribljavanje Mala Lašva u Mošunju (Lašvica), a nakon što je prije dva tjedna vraćena u korito u kojem je oduvijek bila.

Lašvica je poribljena cijelim tokom potočnom pastrmkom uzrasta 15-20 cm u količini od 1100 komada. Riba je nabavljena iz ribogojilišta Prozor, a sredstva su osigurana od naplaćene kazne za počinjenu štetu. Poribljavanje je izvršeno uz prisustvo županijske vodoprivredne inspekcije koja je sačinila Zapisnik o poribljavanju, piše Vitez.info

Poribljavanje su izvršili Branko Šakić predsjednik Komisije za poribljavanje, Anto Matošević Lord član UO, Dragan Jonjić predsjednik USR Vitez i Ivica Kolenda (volonter), kojem su se iz USR Vitez zahvalili na pomoći.

“Ovo je peto poribljavanje u posljednja 2 mjeseca i nadamo se da smo završili za ovu godinu. Svako dobro i Bistro!”, poručili su iz Udruge sportskih ribolovaca Vitez.

/HMS/

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI

Joe Biden odabrao Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju

Joe Biden, predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju predsjedničku kandidatkinju. Potvrdio je to...