VITEZ: Treći Gastro Advent u Šantićima

Treći Gastro Advent u Šantićima u organizaciji mjesne zajednice Šantići i NK ‘Šantići’, bit će održan u nedjelju, 1. prosinca 2019. godine.

Biti će održano natjecanje u kuhanju čobanca u kotliću, kušanje tradicionalnih jela s ovih prostora i njihova izložba, kićenje božićne jelke i paljenje lampica. Uz kušanje jela i čobanca, organizatori su pripremili i kuhano vino za sve posjetitelje.

Organizator će osigurati nagrade za one najuspješnije, kao i zahvalnice za sudjelovanje svim ekipama. Ekipe koje se žele prijaviti za natjecanje u pravljenju čobanca u kotliću, mogu se javiti na brojeve telefona 063/837-192 (Žarko) i 063/465-003 (Dado). Prijave traju do 28. studenog tekuće godine.

”Pozivamo Vas da dođete i budete dio naše male čarolije u Šantićima, na čašicu dobrog društva i još boljeg zalogaja. Sve što bude pripremljeno podijelit će se posjetiteljima besplatno” poručili su organizatori./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZASTUPNICA U EUROPSKOM PARLAMENTU

ZOVKO: Srebrenicu ćemo zauvijek pamtiti kao kolektivni poraz

"Srebrenicu ćemo zauvijek pamtiti kao kolektivni poraz, no ono što je uslijedilo daje nam nadu da učimo na vlastitim pogreškama i da možemo ostvariti...