ONLINE PRIJAVE DO 15. OŽUJKA

Vitez trči za Svjetski dan bubrega

Povodom Svjetskog dana bubrega, Udruga dijaliziranih i transplantiranih SBŽ u suradnji sa Biciklističkim klubom Vitez i Sportskim savezom općine Vitez, organizira uličnu utrku pod nazivom: “Vitez trči za Svjetski dan bubrega”

Iako Svjetski dan bubrega ove godine pada 12.03., obilježavanje ovog, za sve vas i nas, važnog dana se provlači kroz cijeli mjesec ožujak.

Utrka se organizira u svrhu promocije zdravog načina života i važnosti tjelesne aktivnosti koje su osnova prevencije bubrežnih bolesti.

Glavna utrka je duljine je 5 kilometara, a okvirna dobna granica je starost od 13 godina pa nadalje. Naravno, na glavnu utrku prijaviti se mogu i mlađa djeca, ali treba voditi računa o duljini staze.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti online putem preko poveznice:https://forms.gle/7gTnERkySgzW6X657

Za svu zainteresiranu djecu od 6 do 13 godina će biti organizirana mala utrka, duljine 100-200 metara, ovisno o broju i starosti prijavljene djece. Za malu utrku se ne prijavljuje online putem, nego na sam dan utrke.

Online prijave su otvorene do 15.3., a trenutno je broj online prijava ograničen na 200, međutim, u slučaju velike zainteresiranosti kvota se može povećati. Za sve sudionike prijavljene online putem osigurani su poklon paketi, kao i nagrade za prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji:
1. mjesto: poklon bon od 150 KM (GMS Sport)
2. mjesto: poklon bon od 100 KM (GMS Sport)
3. mjesto: poklon bon od 50 KM (GMS Sport)

Kotizacija se ne plaća.

Za sve upite možete se javiti na kontakt broj:
063 /364 -999

Budite i Vi sudionik ove zanimljive manifestacije, svi ste dobro došli, poručuju organizatori./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije