VITEZ: Muškarac s ubodnom ranom preminuo u bolnici

U mjestu Gornja Dubravica kod Viteza dogodila se sumnjiva smrt Ferida O. (54), koji je, uslijed zadobivenih ozljeda u vidu ubodne rane, preminuo jučer u Županijskoj bolnici Nova Bila u Biloj, saznaje “Avaz”.

Hasan Hodžić, portparol Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanske županije (SBŽ), kazao nam je da se još obavljaju uviđajne radnje kojim će biti rasvijetljene okolnosti smrti 54-godišnjaka.

– Na licu mjesta pripadnici Policijske stanice Vitez, zajedno sa Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije, obavljaju uviđaj. Poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje – kaže Hodžić.

Ističe da su prilikom uviđaja pronašli drogu, zbog čega je uhićena jedna osoba. Kako saznaje “Avaz”, uhićen je brat preminulog Ferida.

Dokazi koje su istražitelji do sada prikupili uviđajnim radnjama upućuju na to da se radi o samoubojstvu.

Nakon obdukcije preminulog, koja je, kako saznajemo, naložena za sutra, bit će poznat i službeni uzrok smrti, odnosno, radi li se o ubojstvu ili samoubojstvu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

KAKO SU PALI INSPEKTORI U AKCIJI 'SIRANO'

Tražili 30.000 KM da ‘srede’ istragu

Direktor Srednjoškolskog doma u Banja Luci Branislav Vidić bio je žrtva policijskih inspektora Nenada Grujića i Jelene Florijan, koji su mu tražili mito da...