VITEZ Manifestacija “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje” u četvrtak

U četvrtak s početkom u 14 sati na Gradskom trgu u Vitezu održat će se manifestacija povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Svoje učešće u programu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje osim organizatora, Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ Vitez potvrdile su i mnoge druge viteške kulturne i obrazovne skupine.

Recitacijama, pjesmom, igrokazima, narodnim plesovima i igrama, gostima će se predstaviti dječji vrtići koji djeluju na području općine Vitez, viteški osnovnoškolci, plesna skupina „Let’s dance for ever“, Gradsko kazalište mladih iz Viteza, kulturno umjetnička društva „Topala“ i „Napredak“ koji je i ove godine glavni organizator navedene manifestacije.

Kao i prethodnih i ove godine svi posjetitelji moći će osim u kulturno-zabavnom programu, uživati i u oku zanimljivim i nepcu slasnim pecivima, od kojih će sigurno neka biti velika atrakcija.

Stoga, drage naše sugrađanke i sugrađani, ali i mještani susjednih općina, svi ste dobrodošli na uvjereni smo jako zanimljivu i radosnu manifestaciju povodom Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije