Hrvatski Medijski Servis

VITEZ Likovna kolonija od 22. do 24. kolovoza

Jedan lijep kulturni događaj održat će se u Vitezu od 22. do 24. kolovoza. Radi se o Likovnoj koloniji, koja već godinama u Vitez dovodi ugledne likovne umjetnike.

Naime, Likovna kolonija u Vitezu traje već dvanaest godina. Od 2008. do ovegodine na Koloniji je sudjelovalo više od stotinu likovnih umjetnika iz Bosne iHercegovine i Republike Hrvatske. Ovaj događaj nastao kao izraz želje organizatora da svojim sugrađanima pruže jedan pozitivan estetski doživljaj.

Ovogodišnja Likovna kolonija, dvanaesta po redu, održat će se u Vitezu, od22. do 24. kolovoza, na atraktivnoj lokaciji Etno sela Čardaci. Okupit će se 33 eminentna slikara iz BiH i Republike Hrvatske.

Svečanost otvorenja ovogodišnje likovne kolonije održat će se u GalerijiOVNAK prigodnom izložbom slika iz fundusa obitelji Kafadar, organizatora igeneralnih pokrovitelja kolonije. Zatvaranje će biti u subotu, 24. kolovoza, izložbom slika koje će nastati na koloniji.

“Ova je likovna kolonija doprinos estetici življenja na području općine Vitez pa i šire, što nam je sve potrebnije, jer živimo u vremenu u kojem je teško čuti dobre, pozitivne vijesti”, poručili su organizatori./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte