VITEZ: Hrvatska udruga mladih planira mnoge projekte na području Središnje Bosne

Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni raduje porodilje sa svojim projektom “Kolica za radost”. Još su jednu porodilju obradovali s dječjim kolicima.

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza svojim radom podupiru mlade obitelji, kako bi ostali i opstali u središnjoj Bosni i kako bi potaknuli druge na isti ili sličan rad.

Kako je kazao predsjednik udruge Mateo Marić, članovi udruge su jako zainteresirani za rad za dobrobit obitelji i cjelokupnog društva, prenosi Večernji list BiH.

Marić je još dodao kako ga raduje kada udruga može pomoći na bilo koji način društvenoj zajednici. Isto tako se planiraju mnogi projekti na području gradova županije Središnja Bosna.

Ova udruga je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju pokazala da u BiH ima nade, da u BiH ima dobrote i da se u Bosni i Hercegovini ima razloga ostati, ali isto tako su pokazali da se samo radom može ići prema naprijed.

Udruga se zahvaljuje pržionici kave Imperijal-Novi Travnik i vlasniku Mati Topiću na nesebičnoj pomoći u realizaciji ovoga projekta./HMS/

Najnovije

INZKOV ZAKON PREPUN PRAVNIH RUPA

Negiranje ratnih zločina na Stipića livadi i u Briševu bez kazne!

“Trebalo je pobiti ustaše u Briševu”; “Nek’ su platili glavom UZP-ovci na Stipića livadi” - ove dvije objave izazvale bi zgražanje u većem dijelu...