Vištica: Sad mi je jasna mamina rečenica kako je Mostar nekad bio kulturan grad

”Večeras dobivam pljusku iz mog rodnog grada. I boli. Toliko toga sam ostavila dolje, toliko toga… Toliko toga za taj grad!”, objavila je na svom Facebooku hrvatska glumica iz Mostara Ornela Vištica, prenosi Jabuka.tv.

Glumica je navela kako je ostala šokirana nakon što joj je majka priopćila situaciju koju ima s kućnim savjetom u zgradi na Aveniji.

Moja majka živi još uvijek u Mostaru, na devetom katu već 40 godina, večeras me zove uzrujana, šalje mi dokumente da su četiri predstavnika kućnog savjeta sročili takvo nepismeno, nažvrljano pismo u kojem se doslovno pod svojevrsnom prijetnjom ucjenjuje moja majka i susjeda, koja zajedno s mojom majkom živi u zgradi više od 40 godina (osim ratnih godina), dok još pojedini predstavnici stanara nikad nisu zakoračili u zgradu na vrhu Avenije.

Za neke sitne, bijedne novce traži se od moje majke plaćanje sanacije terase na kojoj moja majka drži pet lončanica cvijeća. Pišu da će joj zapečatiti pet lončanica. Tako je plaše, zastrašuju… iznuđuju… Četiri frajera. I da mora do točno određenog sata uplatiti novac. Sram vas bilo. Udarajući na moju majku udarate u moju najbolniju točku, napisala je na Facebooku.

Ornela je dodala da ono što pojedinci rade pod krinkom kućnog savjeta kamere trebaju zabilježiti.

Poželim prodati stan u kojem sam odrasla, jer mi se takvo neljudsko ponašanje i ophođenje prema jednoj ženi gadi. Ovo je za tužbu i za kontaktiranje svih odvjetnika. Sram Vas bilo! Svega se nagledah, ali ovakva vrsta primitivizma je prestrašno! I tek sad mi je jasna ona mamina rečenica … kako je nekad Mostar bio kulturan grad…, napisala je glumica Ornela./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije