VIŠEGRAD: Uhićeni inspektor policije RS tvrdi da je prevozio oružje i eksploziv od punca

Policijski inspektor PS Rudo Slavko I. kojeg su pripadnici Granične policije uhitili preksinoć na području Višegrada tvrdi da je prevozio oružje i eksploziv koji su pripadali njegovom puncu.

Kako smo objavili, prilikom kontrole njegovog vozila Passata u prtljažniku je pronađena veća količina eksploziva, streljiva te pušaka.

Uhićeni inspektor tvrdi da oružje i eksploziv koje je prevozio u prtljažniku pripadaju njegovom puncu, a ove tvrdnje se provjeravaju, prenose Nezavisne novine.

Inspektor je navodno tijekom saslušanja rekao da mu je punac teško bolestan te da ga je punica zamolila da izmjesti oružje iz kuće, zbog čega je sve to stavio u automobil i zaputio se prema Rudom. Tvrdi da za većinu toga ima uredno izdate dozvole na ime njegovog punca, ali policija provjerava sve te navode.

Nakon što su pripadnici Granične policije BiH uhitili, predali su ga u nadležnost Tužiteljstva BiH. No, Tužiteljstvo BiH je Ivanovića predalo u nadležnost Tužiteljstva RS.

To se dogodilo iako je inspektor zatečen u graničnom pojasu u nadležnosti Granične policije.

Nakon toga odlučeno je da se predmet ustupi Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske na daljnje postupanje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

USTANI I BORI SE

Dan kad je Ali savršenim udarcem nokautirao Listona

Muhammad Ali je na današnji dan prije 55 godina prvi put obranio pojaseve svjetskog prvaka teške kategorije.Savršenim udarcem najbolji boksač svih vremena nokautirao je...