VITEZ

Više od 400 posjetitelja uživalo u predstavi ‘Zašto i kako ubiti muža’

Veličanstvena komedija “Zašto i kako ubiti muža” oduševila je večeras publiku u Vitezu.

Predstava režirana po knjizi Antonia Amurija pod redateljskom palicom Radeta Vukotića, a iznijeta od strane vrhunskih glumaca, Nataše Aksentijević i Peđe Damnjanovića, donijela je smijeh i pozitivnu atmosferu u maglom okovanu središnju Bosnu.

Glumački par Nataša i Peđa pokušali su i uspjeli prenijeti na scenu te na humorističan način približiti i obraditi temu koja je većini dobra poznata i svakodnevna; kako preživjeti živjeti život u dvoje sa svim mogućim različitostima koje kad tad isplivaju, piše Centralna.ba

Energični glumci su zbilja pokazali i talent i poslali univerzalnu poruku ovom predstavom: da strpljenje, poštivanje, razumjevanje ipak može sačuvati odnos te da je želja za “ubijanjem” muža prolazna, samo treba malo truda s obje strane.

Sve u svemu, publika je uživala, što je pokazao i gromoglasan pljesak kojim su ispraćeni s bine te smijeh kojim je dvorana odjekivala tijekom trajanja cijele predstave.

         
/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FIORENTINA-MILAN 1:1

Sjajni Rebić zabio četvrtu utakmicu u nizu

U dvoboju 25. kolu Serie A Milan je kao gost odigrao 1-1 protiv Fiorentine s 1-0, a novi gol za milansku momčad je zabio...