Hrvatski Medijski Servis

Više od 200 novih riječi u rječniku hercegovačkog žargona “eroGAG”

EroGAG ekipa, koja svojim satiričnim načinom djelovanja okuplja mnoge zaljubljenike hercegovačkog narodnog govora, kao i one koji će to tek postati, predstavit će novo izdanje Male zbirke hercegovačkog žargona, odnosno “eroGAG rječnik” u utorak, 4. decembra, u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Nakon što su prije dvije godine predstavili prvi dio “eroGAG rječnika”, odnosno Malu zbirku hercegovačkog žargona, došlo je vrijeme i za drugi, posljednji dio koji obuhvaća 200 i “kusur” fraza, odnosno gotovo 200 novih te još dodatnih najboljih fraza iz prvog dijela.

EroGAG ekipa javnosti će predstaviti krunu svog četverogodišnjeg rada koji je bio satkan pozitivom, humorom i zajedništvom, a kako naglašavaju novim izdanjem rječnika probali su “zaokružiti pisani trag naše svakodnevice kroz malo drukčiju prizmu”.

Rječnik će i ove godine predstaviti zanimljivi sugovornici, o kojima će se nešto više znati naknadno, a večer će biti prožeta zanimljivim nagradama za posjetitelje te, kao uvijek, humanitarnim karakterom./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte