VIRTUALNA VINOTEKA

Vina i domaći proizvodi čekaju vas na ePostShopu

Virtualna vinoteka ePostShop-a Hrvatske pošte Mostar pruža vam mogućnost da nazdravite sa svojim prijateljima bez obzira gdje se nalazili i jesu li granice otvorene. Vina domaćih vinara možete naručiti u samo nekoliko klikova, a HP Mostar vam ih Brzom poštom dostavlja na vrata!

Kupovinom vina domaćih vinara na ePostShop-u ostvarujete popust od 5 do 15%.

Osim virtualne vinoteke, na ePostShopu pogledajte ponudu odličnih domaćih proizvoda! Suho voće, začini, domaći džemovi, zimnice, čajevi, prirodni sokovi samo su dio naše bogate ponude. Plodovi hercegovačkog podneblja u samo nekoliko klikova stižu na vaš stol.

Zanimljivost koju ePostShop pruža svojim korisnicima je i ta da proizvode možete naručiti na adrese vaših poslovnih partnera ili prijatelja i tako ih iznenaditi povodom rođendana ili u nekim drugim prigodama. Jer, svi volimo darove, a kada oni neočekivano stignu na vrata iznenađenje je potpuno.

Podržimo lokalne proizvođače kupovinom vina i domaćih proizvoda za sebe ili naše najdraže na ePostShopu Hrvatske pošte Mostar.

Više na: https://rebrand.ly/vina_i_domaci_proizvodi /PR/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RAVNATELJ ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO FBiH

Pehar za danas najavio donošenje novih naredbi za stanovnike Federacije BiH

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH Davor Pehar, koji je jučer sudjelovao na izvanrednoj sjednici Vlade FBiH, a na kojoj je doneseno nekoliko...