Vijećnik SDA zbog napada na nogometnog suca osuđen na zatvorsku kaznu

Gradski vijećnik Stranke demokratske akcije (SDA) iz Srebrenika Nirmel Muratović odlukom Županijskog suda u Tuzli osuđen je na tri mjeseca zatvora zbog fizičkog napada na nogometnog suca Murisa Mehinovića.

Napad se dogodio 8. listopada 2016. godine nakon utakmice 9. kola Prve lige Tuzlanske županije u kojoj su se sastale ekipe Mladosti iz Kikača i Mladosti iz Tinje, piše Klix.ba.

Zbog pobjede gostiju, službeni predstavnik Mladosti iz Tinje Nirmel Muratović fizički je nasrnuo na suca Murisa Mehinovića, a tom prilikom mu je nanio tjelesne ozljede.

Brzom reakcijom aktera utakmice spriječen je veći incident, a Mehinović je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Slučaj je prvenstveno završio u Općinskom sudu u Gradačcu gdje je Muratović osuđen uvjetno, međutim, nakon uložene žalbe njegovog odvjetnika i Tužiteljstva Tuzlanske županije predmet je u drugostupanjskom procesu prebačen u Županijski sud u Tuzli.

Ova pravosudna institucija je Muratovića osudila na tri mjeseca zatvora zbog kaznenog djela nasilničko ponašanje.

Kroz sudski postupak je navedeno da je povod za izvršenje kaznenog djela bilo nezadovoljstvo Muratovića suđenjem Mehinovića na utakmici, a samo djelo izvedeno je na nesvakidašnji način u svlačionici Nogometnog kluba Mladost iz Tinje.

Kako je istaknuto u presudi, 8. listopada 2016. godine oko 17 sati, uz naročito drsko i bezobrazno ponašanje, bez ikakvog povoda, Muratović je prišao Mehinoviću, a zatim ga uhvatio ispod ruke te je s njim ušao u unutrašnjost svlačionice Nogometnog kluba Mladost iz Tinje.

Potom ga je uhvatio za vrat, prislonivši mu glavu o zid te je više puta njegovom glavom udario o zid, a nakon toga ga je jednom rukom uhvatio u predjelu genitalija, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede u vidu oguljotina i krvnog podliva kože, s desne strane vrata.

Nakon detaljne analize slučaja, uzevši u obzir sve okolnosti, Županijski sud u Tuzli Muratovića je osudio na tri mjeseca zatvora./HMS/

Najnovije

Ove 3 namirnice osvježavaju kožu

Možda niste svjesni koliko je prehrana važna za zdravlje vaše kože. Kozmetika za njegu kože će definitivno pomoći, ali ništa neće dati značajne rezultate...