VIJEĆE MINISTARA Godišnji nacionalni program skinut s dnevnog reda četvrti put

Prijedlog godišnjeg nacionalnog programa Bosne i Hercegovine za razdoblje 2018-2019. godina, čiji je predlagač Povjerenstvo za NATO integracijski proces BiH, skinut je s dnevnog reda današnje sjednice Vijeća ministara BiH, saznaje Srna.

Prethodno je ovaj dokument tri puta skidan s dnevnog reda Vijeća ministara BiH.

Na sjednici Vijeća ministara održanoj 22. sijačnja ova točka je skinuta s dnevnog reda na prijedlog ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovne Igora Crnatka.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić tada je rekao novinarima da smatra da taj dokument treba vratiti nadležnom povjerenstvu.

On je ranije ukazao da nisu ispunjeni formalnopravni uvjeti da se ova točka nađe na dnevnom redu, budući da Povjerenstvo za NATO integracijski proces BiH nije završilo svoj posao.

Sjednica Povjerenstva za NATO integracijski proces BiH, koja je bila zakazana za 20. prosinac, nije održana zbog nedostatka kvoruma nakon što su na sastanku dužnosnika Republike Srpske kod predsjednice Željke Cvijanović srpski članovi Povjerenstva pozvani da ne sudjeluju u njenom radu./HMS/

Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Oblačno s kišom do kraja tjedna

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, nestabilno s kišom. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi s grmljavinom....