VIDEO Zbog nepružanja prve pomoći uhićen muškarac koji je snimao smrt Banjalučanina

M.S. iz Tešnja uhićen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara, piše “Glas Srpske”.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u ponedjeljak, a M.S. je snimao i komentirao vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara. Snimka je postavljena na društvene mreže, gdje je izazvao gnjev drugih korisnika.

M.S. je tijekom snimanja govorio kako je vozač Hyundaija vjerovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”, a potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom Hyundaiju i govori: “Ovaj više nije živ”.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimku kritizirali su ponašanje M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentiranjem, nije uradio ništa kako bi blicanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pozornost vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS DONOSI

Evo kako je glasovala XI. izborna jedinica, tko će u Hrvatskom saboru predstavljati Hrvate iz BiH i iseljeništva?

Prema nepotpunim rezultatima izbora za Hrvatski sabor u XI. izbornoj jedinici, u kojoj glasuju Hrvati iz BiH i inozemstva, na osnovu 28,43% obrađenih biračkih...