Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Velika eksplozija u rafineriji nafte u Bosanskom Brodu, više radnika ozlijeđeno

Večeras oko 21.30 došlo je do silovite eksplozije rafinerije u Bosanskom Brodu. Eksplozija se jako osjetila i s druge obale Save, u Slavonskom Brodu.

Načelnik općine Ilija Јovičić je rekao da su sve vatrogasne jedinice na terenu. Potvrdio je da se ekplozija dogodila i da ima nekoliko ozlijeđenih radnika.

On se trenutno nalazi u Vatrogasnom domu i nije mogao dati više informacija. Vatrogasci gase požar i očekuje se da će ubrzo biti lokaliziran.

“Još uvijek ne vidimo vatrogasce, ne znamo šta se događa. Ne možemo uspostaviti vezu. Ova eksplozija je sve uplašila, nije bilo ugodno. Nema potrebe za panikom, za sada mislimo da je sve pod kontrolom. Još nema zahtjeva iz Bosanskog Broda za našu pomoć”, kazao je za RTL Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda.

“Sve se zatreslo u Slavonskom Brodu. Mislili smo da je potres, ali je djelovalo poput eksplozije. Strašno”, napisao je jedan čitatelj Index.hr.

“Eksplozija je bila izuzetno glasna, kao da je rat opet počeo”, napisao je drugi očevidac.

Iz Državne uprave zaštite i spašavanja Hrvatske također kažu da zasad o incidentu znaju tek ono što im građani javljaju. Građani Slavonskog Broda su uznemireni, rekli su u DUZS-u. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte