VIDEO U restoranu “Dobre volje” u Travniku besplatna hrana za sve socijalno ugrožene

Udruženje „Pomozi ba“ koje je do sada pomoglo brojne socijalno ugrožene ljude u BiH, u Travniku je otvorilo Restoran dobre volje. Tu se spravlja jelo za potrebite, a oni koji žele mogu objedovati u pravoj restorasnkoj atmosferi. Mogu naravno ponijeti obrok i kući, a kombi vozilom se bolesnima hrana dostavlja na kućne adrese.

Pozivom jedinstvenog broja za sve operatere 17oo1 doniraju se dvije km za jedan obrok, a putem varijacija broja se pomaže konkretnoj, najčešće bolesnoj osobi.

Tako je ovih dana u tijeku akcija za bolesnog dječaka Tarika Rovčanina čija je majka Sanda preminula u 36 godina od moždanog udara. Dječak je smješten kod bake i tetke koje nastavljaju borbu za njegovo ozdravljenje. Broj za pomoć tariku je 17006. Detaljnije pogledajte u prilogu Branke Jukić, emitiranom u Dnevniku RTV Herceg Bosne, od 15.50 minute.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Uspješno izvršena evakuacija ozlijeđenog planinara

Operativni centar Federalne uprave Civilne zaštite (FUCZ) sačinio je večeras izvanredni izvještaj povodom evakuacije ozlijeđenog planinara na području Hercegovačko-neretvanske županije.- Na memorijalnom pohodu planinara...