VIDEO/ SVI SU PREŽIVJELI: U Grčkoj otkrivena hladnjača s 41 migrantom

Nakon pronalaska 39 mrtvih Vijetnamaca u kamionu u industrijskoj zoni u Essexu u Velikoj Britaniji, koji su tijekom puta umrli od pothlađivanja, te potom pronalaska osam pothlađenih, ali živih Afganistanaca, od kojih je četvero maloljetnih, u kamionu hladnjači u francuskoj luci Calais pojavljuje se vidljivi novi uzorak zločinačkog načina krijumčarenja ljudi.

Najnoviji prilog takvoj praksi zatečen je jučer u sjevernoj Grčkoj, gdje je policija u kamionu hladnjači pronašla čak 41 migranta, piše Index.hr.

Srećom, bili su živi i sedmero ih je odvedeno u bolnicu na pružanje prve pomoći. Većina migranata su bili muškarci ili dječaci, prema policijskim informacijama. Nije objavljeno koje su nacionalnosti.

Kamion hladnjača s ilegalnim migrantima zaustavljen je u rutinskoj kontroli na cesti između gradova Xanthi i Komotini. Vozač je uhićen.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HNL

Hajduk nakon velike drame s igračem više pobijedio Inter

U prvoj utakmici nastavka Prve HNL nakon gotovo tromjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa Hajduk je na praznom Poljudu svladao Inter iz Zaprešića s 2:1...