VIDEO: Robbie Williams pozdravio Beograd: Dobra večer, Zagreb!?

Robbie Williams u srijedu je održao koncert na beogradskom Ušću, a kasnio je 40 minuta. Mnogi su uvjereni da je brojnu publiku pozdravio s ‘Zagreb, dobra večer’, iako neki srpski mediji tvrde drugačije.

‘Zagreb, dobra večer’, navodno je uzviknuo Robbie Williams, a publika mu je oduševljeno zapljeskala. Tek kasnije su ga na društvenim mrežama zasuli negativnim komentarima, iako dio publike i neki srpski mediji tvrde da je Robbie viknuo ‘zdravo!’.

Procijenite sami:

Play lista je sadržala “Let me entertain you”, “Rock DJ”, “Monsoon”, “Come undone”, “Bodies”, “Road to Mandalay”, “Love supreme”, “Motherfucker”, “No regrets”, “Candy”, “Feel”, “Millenium”, “Kids”, i na bis njegove “She’s the one” i “Angels”. Ali pjevao je i Queen, i to himne “We will rock you” i “Bohemian rhapsody”, “I love rock’n’roll” grupe Arrows koju je proslavila Džoan Džet sa svojim bendom Blackhearts, dječju pjesmicu “Twinkle, twinkle little star” posvećenu kćerkici Tedi, U2 i pjesmu “Still haven’t found what I’m looking for”, “Whole lotta love'” Led Zeppelin, “Royals” pjevačice Lorde uz bitove “99 problems” (Jay Z)… Mešavina koju je spremio Beogradu bila je savršen pokazatelj raznovrsnog glazbenog ukusa, ali i umijeća ovog zaista izvanrednog glazbenika.

Za kraj, “pogodio” je Beograd – “Srbijo, ja sam tvoj sin. Nisam znao što ovdje da očekujem, ali sada kad sam došao i vidio vas, ispričati ću cijelom svijetu kakva je Srbija”./HMS/

 

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...