Hrvatski Medijski Servis

VIDEO: RIJETKO VIĐENO DIVLJAŠTVO! Pogledajte jedan od najružnijih trenutaka u povijesti borilačkog sporta

Foto: Screenshot Twitter

Battlefield Fight League naziv je promocije koja je sinoć u kanadskom Coquitlamu organizirala BFL 57 priredbu. Inače vijesti s ovakvih događaja rijetko kada dopiru do najpoznatijih borilačkih medija, ali amaterski borac Austin Batra pobrinuo se da to ovoga puta bude slučaj, piše Fightsite.hr.

Kanađanin koji bi prema viđenom u svoja prva četiri amaterska meča (4-0), mogao jednog dana imati obećavajuću profesionalnu karijeru, bacio je sramotnim potezom veliku mrlju na svoje ime.

Naime, Batra je svoj peti amaterski meč imao protiv puno iskusnijeg kolege Perryja Hayera (5-7 kao amater). U borbu je ušao kao favorit i to je jako brzo opravdao tako da je svog sunarodnjaka nokautirao za svega 32 sekunde ovog dvoboja.

I umjesto da u tim trenucima uživa u svom trijumfu, Batra odlučuje divljački preko suca skočiti i s obje ruke još jednom ‘zakucati’ onesviještenog protivnika.

Organizatorima nakon ove sramote nije preostalo ništa drugo nego diskvalifikacija, čime je zapravo nokautirani Hayer postao njihov amaterski prvak velter kategorije./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte