Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Otpustila domara jer je s posla otišao 8 minuta ranije

Jonathan Holley dobio je otkaz na mjestu školskog domara jer je napustio radno mjesto osam minuta ranije. Ovaj Amerikanac iz Georgije, otpušten je s tog mjesta još prije tri godine, ali je video tek sad postao viralan, zahvaljujući Redditu.

Holley je bio dugogodišnji domar srednje škole Webb Bridge, a ravnateljica škole Susan Opferman ga je otpustila jer se na poslu pojavio 15 minuta ranije kako bi pustio vatrogasce u prostorije škole, a odlučio je zaključati malo ranije od uobičajenog.

Najviše komentatora suosjećalo je sa pristojnim Holleyem, a drugi su primijetili da je ravnateljica s njime priča kao da je jedan od učenika. Najviše ih je ostalo zbunjeno kako je moguće da se šef naljuti ako se ode 8 minuta ranije s posla.

Neki su komentirali kako kratki video koji vam prenosimo možda i nije prikazao cijelu priču i da je domarevo kašnjenje bila kap koja je prelila čašu./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte