Hrvatski Medijski Servis

POGLEDAJTE Otac Sanjina Sefića snimljen kako divlja u automobilu na cesti prema Konjicu

Dok za Sanjinom Sefićem tragaju sve policijske strukture u Bosni i Hercegovini, a na internetu se pojavio video na kojem se vidi kako njegov otac Jasmin vozi automobil mimo svih propisa.

Naime, na profilu Sanjinove majke, Jasmine, postavljen je video na kojem se sasvim jasno vidi kako vozač automobila, Sanjinov otac Jasmin, na putu prema Konjicu krši brojen prometne propise, prenosi Avaz.

Na videu se jasno vidi kako stariji Sefić pretiče na punoj liniji, te izravno ugrožava sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Mediji su ranije danas objavili informacije kako je Jasmin Sefić, istim automobilom kojim je njegov sin Sanjin usmrtio dvije studentice u ponedjeljak uvečer, također skrivio prometnu nesreću.

Kako je priopćeno iz MUP-a Sarajevske županije, automobil Golf 6 kojim je Sanjin Sefić ubio dvije djevojke u vlasništvu je Raiffeisen lizinga a kupio ga je Jasmin Sefić./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte