VIDEO/ NEUM: Migrant ušao u kuću i spavao u apartmanu

Migranti na području Neuma ilegalno ulaze u kuće i apartmane i tu borave, javlja čitatelj. Osoba koja je pronađena u srijedu ujutro je, navodi čitatelj, ušla u apartman koji se nalazi uz ulicu, te tu proveo noć.

“Migranta sam pronašao u jutarnjim satima kako spava na krevetu u apartmanu, a sam apartman je bio tada bio zatvoren ali otključan, jer ga tijekom zime koristim kao ostavu”, rekao je za Bljesak.info vlasnik objekta.

Po pronalasku, osoba je odmah napustila objekt, a o slučaju je, tvrdi, obaviještena policija. Prema legitimaciji koju je osoba pokazala vlasniku objekta i policiji, dolazi iz Maroka, a iskaznica mu je izdana u TRC Ušivak u Hadžićima.

Vlasnik objekta apelira svojim sugrađanima da zaključavaju i drže pod nadzorom svoju imovinu.

Kako je ranije rečeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ), policajci često imaju problema sa migrantima tijekom vršenja nekog kaznenog djela.

”Policijski službenici Uprave policije MUP-a susreću se s niz poteškoća u provođenju operativnih mjera prema migrantima kao što su i problemi utvrđivanja identiteta i zakonske zapreke pri procesuiranju”, navode iz policije.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OBAVLJENA PROZIVKA

U HNK Čapljina se oslanjaju na igrače iz vlastitog pogona

Proteklog je vikenda na gradskome stadionu Bjelave u Čapljini obavljena prozivka nogometaša HNK Čapljina, ususret novoj sezoni.Po riječima trenera Dragana Radovića, na prvome se...