VIDEO Mostarci uživali uz Disco na ledu uz najveće hitove 70-ih i 80-ih godina

Disco na ledu u petak navečer je u Mostaru okupio građanke i građane Mostara, kao i njihove goste, te oživio najveće hitove i modne stilove 70-tih i 80-tih godina.

Zreliju publiku je vratio u sjećanja kad su uživali uz najveće hitove Abbe, Chick, Boney M., Donne Summer, prenosi Klix.ba.

No u vremeplovu uživaju i mlađe generacije, a neki od njih su se potrudili i modnim detaljima koji su bili popularni prije pola stoljeća to razdoblje što bolje dočarati.

Tako su večeras uz glazbu i odjevne predmete ali i druge modne detalje sami posjetitelji ovu manifestaciju u gradu na Neretvi učinili zanimljivom za sve generacije.

Uživala sam pripremajući svojim djevojčicama odjevne predmete koji će bar malo asocirati na vrijeme 70- tih i 80-tih godina. To vrijeme će zaista ostati upamćeno po posebnom muzičkom i modnom stilu, kazala je jedna Mostarka.

Nesvakidašnje druženje neki posjetitelje ove manifestacije nastojali su ovjekovječiti kroz fotografije i videosnimke, kako bi ih sačuvali u svojim sjećanjima.

Zanimljivi program održava se u sklopu manifestacije Zimski grad Mostar – “Winterville by Coca-Cola”. Kako bi što vreći broj posjetitelja doživio čaroliju disco klizanja uz bezvremenske hitove, organizatori su najavili da je klizanje besplatno za sve odjevene u modu tog vremena./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img