VIDEO/ MILIČEVIĆ O ALUMINIJU: Nisu realne otpremnine od 150 tisuća maraka, a ni veliki…

Ministrica financija Federacije BiH Jelka Miličević, nakon okruglog stola koji se održao danas u sjedištu HDZ-a i HNS-a u Mostaru, komentirala je, uz ostalo i devet krivičnih prijava protiv 48 osoba, zbog izvlačenja novca iz Aluminija.

“Što je bilo prije, to nama stalno postavljaju pitanje. Mi smo nekako postigli konsenzus. Ono što je bilo, nije bilo dobro, jer ne bi bili ovakvi rezultati. Taj dio ne snosim odgovornost. Taj dio nisam imala ni nadzora. Ako ima nešto, trebaju odgovarati ljudi. Napravljena je šteta za 900 ljudi, šteta za 900 obitelji, šteta za bruto-društveni proizvod”, kazala je.

Na upit reporterke N1 Tine Jelin-Dizdar jesu li realne otpremnine od 150 tisuća maraka, Milićević je odgovorila:

“Nisu. Nisu realni ni veliki menadžerski ugovori, jer od njih nitko ništa nije mogao uraditi tako da se nagradi na takav način.”

Miličević je rekla i da nije točno Vlada Hrvatske nije učinila ništa. Pa, HEP je osigurao struju za proteklih pola godine za Aluminij, uz odgodu plaćanja od 6 mjeseci kazala je Miličević.

Podsjetimo, u sjedištu HDZ-a i HNS-a održao se okrugli stol za unapređenje poslovnog okruženja sa ciljem rasterećenja gospodarstva kroz provođenje mjera fiskalne politike./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DVOSTRUKA OSVAJAČICA WIMBLEDONA

KVITOVA: Otkažite Grand Slamove ako će biti bez publike

Proslavljena češka tenisačica Petra Kvitova otkrila je kako je bolje otkazati preostale Grand Slam turnire, nego da se igraju bez publike.Kvitova, koja je dva...