VIDEO Mamić zapjevao na stolu sarajevskog restorana

Iako je protiv njega potvrđena i treća optužnica u Hrvatskoj, bivši izvršni direktor zagrebačkog NK Dinamo Zdravko Mamić očito nije previše zabrinut.

Subotnju večer proveo je u jednom do sarajevskih ugostiteljskih objekata u kojem je atmosfera bila odlična, pa je Mamić odlučio zaplesati, ali i zapjevati, piše Klix.ba.

Vinarija Topić objavila je dva videa na kojem Mamić stoji na stolu, pleše, te drži mikrofon u rukama i pjeva “Ne može nam niko ništa” od Mitra Mirića.

    Gosti su bili oduševljeni i bodrili su ga, a on je s osmijehom na licu mahao rukama i uživao u središtu pozornosti.

    Podsjetimo, treća optužnica protiv Mamića potvrđena je u prošli petak u Županijskom sudu Osijek kojom ga se tereti da je s računa zagrebačkog Dinama u Klagenfurtu podigao 2,2 milijuna eura i koristio u privatne svrhe. No, to Mamića očito nije pretjerano uzbudilo.

    Ranije je na istom sudu nepravomoćno osuđena na šest i po godina zatvora za izvlačenje nova iz nogometnog kluba, ali je uoči izricanja prešao na teritorij BiH i postao nedostupan organima hrvatskog pravosuđa.

    Druga optužnica potvrđena je 21. svibnja ove godine, a tereti ga se da je oštetio Dinamo za 27 milijua eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ALARMANTNO

U BiH danas 215 novih slučajeva zaraze!

U protekla 24 sata u Federaciji BiH testirano je 1.258 uzoraka, od kojih je 110 pozitivno na COVID-19.Novi slučajevi registrirani su u Tuzlanskoj, Zeničko-dobojskoj,...