Hrvatski Medijski Servis

VIDEO Lisice joj stalno dolaze u dvorište, ljudi oduševljeni snimkama onoga što rade

Dora Nightingale je 55-godišnjakinja iz Worthinga u Engleskoj čije dvorište svaku večer posjećuju dvije lisice, što joj se svidjelo pa ih je nazvala Woody i Willow. Dora svojim nesvakidašnjim posjetiteljima namjerno ostavlja hranu i igračke te ih promatra na ulici, na što životinje reagiraju redovitim ponovnim dolaskom kod nje, prenosi Metro.

Sve je počelo kada je Dora primijetila da joj je nešto pojelo cvijeće i biljke, zbog čega je odlučila postaviti kamere u dvorište kako bi vidjela što se događa. Kada je shvatila da je riječ o lisicama, to joj je bilo simpatično pa im je kupila igračke za žvakanje i ostavila im hranu, na što su one reagirale pozitivno i nastavile dolaziti u Dorino dvorište.

Cijela situacija je zabavljala Doru, a svojim novim prijateljima čak je kupila i trampolin, a sve ovo radi s jednim ciljem.

“Zadnjih šest tjedana kupila sam im puno stvari da istražuju pa sam im odlučila kupiti i trampolin. Zabavile su se i naučile su kako skakati, jako im se svidjelo. Mislim da su lisice na lošem glasu i planiram to promijeniti. Savjetovala bi ljudima da ih promatraju i upoznaju. Pametne su, lijepe i zabavne”, otkrila je 55-godišnjakinja, prenosi Index.

Osim Woodyja i Willow, njezino dvorište već tri godine posjećuje i lisica koju također promatra, a nazvala ju je Faith./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte