VIDEO KSW objavio opaku najavu za borbu Soldića i Kincla

KSW je krenuo u glavnu fazu promocije svoje jubilarne 50. priredbe, koja će se 14. rujna održati u Londonu. Prva velika video najava ona je za borbu Roberta Soldića i Patrika Kincla.

Čak četiri borbe za pojas KSW prvaka održat će se na velikoj priredbi u londonskoj Wembley Areni. Pokraj onih za titulu teške, lake i poluteške kategorije, nas će najviše zanimati ona za velter titulu, koju će po drugi put braniti Roberto Soldić. Njega čeka jedan od najboljih čeških boraca, iskusni Patrik Kincl koji dolazi preoteti pojas.

30-godišnji Kincl (22-9) trenutno je u formi karijere. Slavio je u devet od posljednjih deset borbi, odnosno 14 od posljednjih 16 borbi i bilo je samo pitanje u kojoj će velikoj promociji završiti. Na kraju je odabrao KSW jer oni su mu pružili veliku priliku. Putem nje pokušat će savladati najvećeg europskog talenta, Roberta Soldića. Kako je Soldić trenutno u situaciji da doslovno može u UFC “kad god on poželi”, pobjeda protiv njega trebala bi to isto značiti i onome tko je ostvari. Tako je Kincl odabrao tu opciju i tražit će trijumf u Londonu, piše Fightsite.

Roberto Soldić u najavi je izjavio kako nema tog protivnika koji ga trenutno može zaustaviti i kako je on borac koji koristi svaku priliku. Uvjeren je kako će mu jednu pružiti i sjajni Čeh, samo ju mora na vrijeme prepoznati. Što se tiče ostalog, najbolje da sami pogledate najavu, KSW se opet potrudio i napravili su vrhunski posao.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FEDERALNA DOPREMIJERKA ZA RTV HB

MILIĆEVIĆ: Htjelo se suspendirati Parlament

Gosti drugog dijela emisije „Iz prve ruke – Covid 19“ na RTV Herceg Bosne bili su Jelka Milićević, federalna dopremijerka, ministrica financija FBiH te...