VIDEO/HALAL USTAŠKI SIN Pilsel blatio Hrvatsku, kardinala Puljića i tražio putovnicu BiH

Drago Pilsel, sin tjelohranitelja Ante Pavelića Adolfa Pilsela, nekada je, dok je živio u Argentini slavio ustaštvo i bio ljevičar.

Danas se dodvorava velikobošnjačkoj politici, napada Hrvatsku, Hrvatski sabor, HDZ, kardinala Puljića, a veliča Mesića, obojicu Komšića i Željka i Ivu i ponavlja  laž velikobošnjačke propagande kako Hrvati nisu glasovali za Čovića. Sluga velikobošnjačkog hegemonoizma želi da ga se za to nagradi “bosanskohercegovačkim pasošem”.

-Pomozite da dobijem pasoš BiH, skoro pa klečeći molio je Drago Pilsel Senada Hadžifejzovića, dok je, u njegovoj emisiji “Face to face” klevetao i blatio Hrvatsku i kardinala Puljića, piše Hrvatski Medijski Servis.

– Dvije trećine Hrvata, ostalo je kući, nije glasovalo za Čovića, ponovio je Pilsel laž velikobošnjačke propagande.

Istine radi, Hrvata je s pravom glasa u BiH na protekle listopadske izbore izašlo kao i pripadnika drugih naroda oko 53 posto, od toga njih 85 posto glasovalo je za kandidata HDZ-a BiH i Hrvatskog Narodnog Sabora.

Za Željka Komšića, kao kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva glasovalo je 99 posto Bošnjaka. To da brojniji narod malobrojnijem nametne predstavnika u državni vrh BiH, pogazi njihova ustavna prava za ljude zdravog razuma je, gotovo pa fašizam, za Pilsela je to sasvim uredu.

– Halal Drago, za očekivati je, bit će, sljedećih dana i tjedana zvjezda sarajevskih medija. /HMS/

Najnovije

BEOGRAD

Sin srbijanske političarke skočio kroz prozor stana na petom katu

Stravična vijest stiže iz Beograda. Naime, 25-godišnji sin (J.I.) srbijanske političarke Sande Rašković Ivić, preminuo je nakon što je skočio kroz prozor stana u...